TAHNIAH!

Anda telah berjaya mendaftar sebagai pengguna Website KerjaSimple.

 

1. Simkad anda perlu diaktifkan terlebih dahulu sebelum digunakan. Setelah simkad sampai, whatsapp introducer anda untuk aktifkan simkad.

 

 

Nama: %%SPONSOR_NAME%%
No Whatsapp: %%SPONSOR_PHONE%%
**Sila screenshot page ni untuk rujukan akan datang

 

 

2. Jika anda beli Pakej Trial, hanya ada data trial 3GB dan 30 min call ke semua rangkaian. Anda perlu topup dan langgan data di aplikasi myWow, sila rujuk kertas kuning yang anda dapat.

Jika anda beli Pakej Business, simkad ini telah tersedia data unlimited data dan unlimited calls untuk 32 hari. Anda hanya perlu pastikan anda topup RM55 setiap bulan untuk anda kekal dapat data.

 

 

3. Pastikan anda terima Whatsapp KerjaSimple Bootcamp Day-1. Di situ anda akan diajar selama 7 hari melalui whatsapp. Ikuti bootcamp tersebut. Jika tak dapat whatsapp, boleh terus KLIK DI SINI

WARNING! Jangan Abaikan Peluang Ini

Jom kayakan ahli keluarga anda.

 

Dah alang-alang nak buat duit dengan simkad Tone Wow, jom kayakan ahli keluarga juga. Elakkan kes malang ini berlaku..Nak tau tak apa yang malang tu?

 

Katakan anda dah jadi ahli Tone Wow hari ni tapi tak bagitau family & tak daftarkan mereka ke dalam Tone Wow.

 

Esoknya mereka nampak iklan KerjaSimple saya & join Tone Wow di bawah saya. Tak ke anda tersangat rugi? 

 

Patutnya mereka dah daftar di bawah anda tapi anda tak ada simkad ekstra untuk daftarkan mereka secepat mungkin.

 

Itulah sebabnya kenapa anda kena dapatkan simkad ekstra hari ini juga.

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: %%SPONSOR_NAME%%