TAHNIAH!

Anda telah berjaya mendaftar sebagai pengguna Simkad Tone Wow bersama KerjaSimple.

 

1. Simkad anda perlu diaktifkan terlebih dahulu sebelum digunakan. Setelah simkad sampai, whatsapp ejen anda untuk aktifkan simkad.

 

Nama: %%SPONSOR_NAME%%
No Whatsapp: %%SPONSOR_PHONE%%
**Sila screenshot page ni untuk rujukan akan datang

 

2. Jika anda beli simkad LITE, hanya ada data trial 3GB dan 30 min call ke semua rangkaian. Anda perlu topup dan langgan data di aplikasi myWow, sila rujuk kertas kuning yang anda dapat.

Jika anda beli simkad PRO, simkad ini telah tersedia data 35GB dan unlimited calls untuk 32 hari. Anda hanya perlu pastikan anda topup RM35 setiap bulan untuk anda kekal dapat data.

 

3.Pastikan anda terima Whatsapp Cara Guna Simkad Tone Wow.  Ikuti whatsapp tersebut. Jika tak dapat whatsapp, boleh terus KLIK DI SINI

Anda nak tahu rahsia guna handphone PERCUMA setiap bulan?

Guna simkad Tone Wow Tak perlu bayar topup Setiap bulan.

Klik di bawah

Penafian Pendapatan | Polisi PrivasiTerma & Syarat

Hak Cipta © KerjaSimple.com. Hak cipta terpelihara. Laman ini bukan sebahagian dari laman web Facebook atau Facebook Inc. Selain itu, laman web ini tidak disokong oleh Facebook dengan cara apapun. Facebook adalah tanda dagangan Facebook, Inc.

Hasil-hasil yang dipaparkan dalam laman web ini bukan jaminan anda akan dapat hasil yang sama. Ini terpulang kepada faktor-faktor seperti etika kerja, produk dan harga, jenis perniagaan, dan lain-lain lagi. Testimonial yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman masing-masing.

Rujukan: %%SPONSOR_NAME%%